Mattes Timmer & Byggteknik AB

Byggfirma Bjurholm

Med Mattes Timmer & Byggteknik AB får du inte bara en kompetent byggfirma i Bjurholm, utan även en trygg partner.

Varmt välkommen!

Anlita vår byggfirma i Bjurholm till alla dina byggprojekt.

Mattes Timmer & Byggteknik AB är ditt trygga val när du är i behov av en byggfirma i Bjurholm och omkringliggande städer. Hos oss är kvalitet en grundsten i allt vi gör. Vi strävar alltid efter att leverera resultat som inte bara uppfyller dina förväntningar utan överträffar dem. Våra kvalificerade snickare är dedikerade till att säkerställa att varje projekt utförs med noggrannhet och precision, från start till mål.

Vårt breda spektrum av tjänster täcker allt mellan himmel och jord. Oavsett om du planerar en renovering, vill förbättra fastighetens effektivitet eller drömmer om att skapa ett helt nytt utrymme, har vi expertisen att göra det till ditt. Våra tjänster inkluderar takrenovering, golvläggning, fönster- och dörrbyten, badrums- och köksrenoveringar, samt nybyggnationer.

Hör av dig till våra hantverkare redan idag och få en helt gratis offert tillbaka, varmt välkommen!

Kontakt
Tjänster

Vår byggfirmas tjänster

Nedan kan du hitta ett axplock av allt vi erbjuder. Hittar du inte det du söker? Oroa dig inte!

Nybyggnation av hus, mitt i vintern.

Nybyggnation

Drömmer du om att bygga eget från grunden? Hus, friggebod, altan eller uterum? Vi är experter på nybyggnation och arbetar tätt med våra kunder för att förverkliga deras visioner. Från planering till färdigställande, vi tar hand om varje steg i byggprocessen.

Köksrenovering, utfört av skicklig byggfirma.

Renovering

Vi förvandlar ditt gamla utrymme till något nytt och fräscht! Vår renovering täcker allt från att göra kök och badrum moderna till totala ombyggnationer. Vi kombinerar kreativitet och kvalitet för att skapa en uppdaterad och praktisk miljö som passar din personliga stil.

Nytt golv av hantverkare i Umeå.

Golvläggning

Med våra erfarna snickare kan du förvänta dig golvläggning i absolut toppklass, och det är bara början. Vi är passionerade om att förvandla hem, och vi vill veta din vision. Dela dina tankar med oss, och vi kommer att göra allt vi kan för att omvandla din vision till verklighet.

Mörkt tak renoverat.

Tak

Ett hållbart och välbyggt tak är avgörande för att skydda ditt hem. Våra proffs är skickliga på reparationer, installationer och underhåll av tak. Oavsett vad det är för typ av tak, så har vi den kompetens som krävs för att säkra ditt hem mot väder och vind.

Du glömmer väl inte bort ROT när du anlitar en byggfirma i Bjurholm?

När du som privatperson anlitar en byggfirma i Bjurholm eller i någon annan stad i Sverige, öppnar sig möjligheten till ett skatteavdrag som kallas ROT.  Kort och gott innebär det att du kan dra nytta av en procentuell rabatt på arbetskostnaderna för arbeten som utförs i ditt hem. Detta gäller alltså för arbetskostnader och inte för material eller andra utgifter. Har du fler frågetecken kring ROT? Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Nytt uterum på rött hus, byggt av byggfirma i Bjurholm.

Om Mattes Timmer & Byggteknik AB

Välkommen till Mattes Timmer & Byggteknik AB, din pålitliga byggpartner sedan 2021. Vi är specialister på allt från tak och golv till renoveringar, badrum och nybyggnationer. Med en passion för kvalitet, arbetar vi tillsammans med dig för att förverkliga dina drömmar om ditt hem eller arbetsplats. Kontakta en pålitlig byggfirma i Bjurholm idag, för att inleda ditt nästa projekt.

Arbetar vår byggfirma utanför Bjurholm?

Oavsett om du befinner dig i Umeå, Bjurholm, Vännäs eller någon annanstans, är vårt engagerade team redo att sätta igång. Vi vill alltid ge dig den expertis och kvalitet du förtjänar, oavsett var din fastighet är belägen

Hur?
01

Kontakta byggfirma

Kontakta oss är enkelt och bekvämt. Du kan antingen ringa oss på 070-514 81 28. Vill du hellre skriva till oss? Självklart!. Längre upp på sidan finns ett smidigt kontaktformulär, där vi svarar så fort vi får möjlighet.

02

Dela din vision med oss

När du tar kontakt med oss, öppnas en av de mest betydelsefulla stegen – att lyssna. Dela med dig av dina önskemål, behov och idéer, och vi kommer att vara uppmärksamma för att helt förstå din vision. På detta sätt kan vi på bästa möjliga sätt vägleda dig mot att omsätta dina planer i verkligheten.

03

Kostnadsfri offert

Efter att vi har fått en klar bild av din vision kommer vi att utarbeta en detaljerad offert som beskriver projektets omfattning, kostnader och tidsramar. Har du frågor kring din offert, oss som byggföretag eller vårt arbete? Fråga oss!

Vanliga frågor & svar

Är ni försäkrade och har rätt tillstånd?

Ja, vi är fullt försäkrade och har nödvändiga tillstånd för att utföra byggprojekt. Detta säkerställer att du och ditt projekt är skyddade i händelse av olyckor eller skador under arbetet. Med vår byggfirma är dina projekt i säkra händer.

Hur lång tid tar det att slutföra mitt projekt?

Tiden varierar beroende på projektets omfattning. Mindre projekt kan ta några dagar, medan större renoveringar kan ta flera veckor eller månader. Vi kommer att ge dig en uppskattning när vi känner till projektets detaljer.

Vad händer om jag inte är nöjd med arbetet?

Din tillfredsställelse är viktig för oss. Om du inte är nöjd med arbetet, kontakta oss omedelbart så kommer vi att göra vårt bästa för att rätta till eventuella problem. Vi strävar efter att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet av vårt arbete.

Kontakta en byggfirma i Bjurholm

Kontakta oss när du behöver ett proffs!

Välkommen till Mattes Timmer & Byggteknik AB – din pålitliga byggfirma i Bjurholm. Vi är här för att hjälpa dig med allt från renoveringar till nybyggnationer. Kontakta oss för att diskutera ditt projekt!

070-514 81 28

Ring byggfirma

Facebook

Följ oss

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!